طرز تهیه مربای خرمالوی خوش رنگ و خوشمزه

به گزارش سفر به روسیه، مربای خرمالو یا مارمالاد خرمالو یکی از انواع مربای خوشمزه است که می توان آن را در منرل تهیه کرد. با طرز تهیه مربای خرمالوی خانگی آشنا شوید.

طرز تهیه مربای خرمالوی خوش رنگ و خوشمزه

خرمالو یکی از میوه های خوشمزه پاییزی است که طعمی شیرین و رنگی بسیار زیبا و چشم نواز دارد. درباره خواص خرمالو زیاد گفته شده اما با این حال بعضی افراد به دلیل ته مزه گس این میوه، تمایلی به خوردن آن ندارند. به این افراد توصیه می گردد برای بهره بردن از مزایا و فواید خرمالو، از این میوه در تهیه انواع مربای خرمالو، کیک خرمالو، دسر خرمالو، ترشی خرمالو، سرکه خرمالو و ... استفاده نمایند.

در ادامه شما را با طرز تهیه مربای خرمالوی خانگی و خوشمزه آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو:

خرمالوی رسیدهبه اندازه دل خواه
شکرهم وزن خرمالو
آبلیمو1 ق غذاخوری
چوب دارچین2-1 تکه

طرز تهیه مربای خرمالو:

  1. برای تهیه مربای خرمالو ابتدا گوشت خرمالوی کاملا رسیده را با قاشق جدا نموده، داخل ظرفی بریزید.
  2. اگر خرمالوهایی که دارید هنوز سفت هستند، می توانید حدود یکی، دو روز آن ها را در دمای اتاق قرار دهید تا کاملا نرم شده و به اصطلاح برسند و بعد از آن ها بهره ببرید.
  3. بعد از جدا کردن همه خرمالو ها از پوست، آن ها را توسط ترازو وزن کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
  4. هم وزن خرمالو ها، شکر برداشته و روی خرمالو ها بریزید و به مدت یک شب داخل یخچال نگه دارید تا کمی آب بیندازند.
  5. فردای آن شب؛ بدون اینکه قطر ه ای آب به میوه ها اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. دمای گاز نباید زیاد باشد و مربا اصلا نباید جوشیده گردد.
  7. خرمالوها را به مدت یک ساعت بپزید.
  8. در 5 دقیقه نهایی پخت مربا و برای جلوگیری از به آن ابلیمو اضافه کنید.
  9. مربای خرمالوی شما آماده است. مثل بقیه انواع مرباها باید آن را بعد از خنک شدن، داخل ظرف تمیز، خشک و در دار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

نکاتی درباره طرز تهیه مربای خرمالو:

  • برای داشتن عطر و طعم بهتر، می توانید یکی، دو تکه چوب دارچین نیز هنگام پخت مربا داخل قابلمه بیندازید و بعد از اتمام پخت، آن ها را از ظرف خارج کنید.
  • این مربا هنگام پخت خیلی آب می اندازد که قابل استفاده نیست و باید دور ریخته گردد.
  • ممکن است با وجود جداکردن پوست خرمالو، باز هم ته مزه مربا کمی گس بگردد. در این صورت، باید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید و اجازه دهید حدود بیست دقیقه دیگر مربا بجوشد.
  • مربای خرمالو هرچه بیشتر بجوشد، تیره تر می گردد.
  • می توانید از مقداری خلال بادام نیز در تهیه این مربا بهره ببرید.
  • اگر با در نظر دریافت همه نکات بالا، باز هم احساس کردید که طعم مربا گس و غیر قابل خوردن است، از آن داخل کیک خرمالو بهره ببرید. به این ترتیب اصلا طعم گس خرمالو در کیک حس نمی گردد و بسیار خوشمزه نیز هست.

همان طور که دیدید، طرز تهیه مربای خرمالو بسیار ساده است و به مواد متنوع و زمان زیادی احتیاج ندارد. امیدواریم که این مربای خوش رنگ و خوشمزه را تهیه نموده و از خودن آن لذت ببرید.

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: ستاره
انتشار: 11 آبان 1399 بروزرسانی: 11 آبان 1399 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 1161

به "طرز تهیه مربای خرمالوی خوش رنگ و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای خرمالوی خوش رنگ و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید