طرز تهیه بستنی های بدون شکر رژیمی و سالم خانگی
به گزارش سفر به روسیه، اگر به بستنی علاقه مند هستید اما به دلیل حجم شکری که برای فراوری بستنی استفاده می گردد، نمی توانید بستنی میل کنید،می توانید بستنی بدون شکر مصرف کنید. بستنی بدون شکر که اکنون طرز تهیه بستنی بدون شکر فرا می گیرید، یک بستنی سالم و بسیار خوش طعم است.
طرز تهیه بستنی بدون شکر
1. بستنی موزی بدون شکر با گردو
مواد لازم | |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
موز | 2 عدد |
گردو | به میزان لازم |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
دستور تهیه بستنی با عسل
- موز را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش بزنید.
- حلقه های موز را در نایلون قرار داده، درب نایلون را بسته و در فریزر بگذارید. حداقل 6 ساعت صبر کنید تا موز ها یخ بزنند، سپس آن ها را از فریزر خارج نموده و در مخلوط کن میکس کنید تا له شوند.
- باقی مواد را نیز اضافه نموده و چند پالس بزنید؛ بستنی موزی شما آماده است، آن را در ظرف سرو ریخته و روی آن عسل بریزید. روی بستنی را با خلال پسته، بادام و یا گردو تزیین نموده و نوش جان کنید.
2. طرز تهیه بستنی توت فرنگی بدون شکر
مواد لازم | |
توت فرنگی شیرین و رسیده یخ زده | 1 پیمانه |
ماست غلیظ شیرین | 1 پیمانه |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
موز یخ زده | 1 عدد |
روش تهیه بستنی رژیمی بدون شکر
- موز و توت فرنگی را خرد کنید و داخل فریزر گذاشته تا یخ بزند.
- سپس همه مواد را داخل غذاساز یا مخلوط کن ریخته و اجازه دهید کاملا پوره شوند.
- بستنی رژیمی شما با طعم توت فرنگی و موز آماده است . . . نوش جانتان
3. طرز تهیه بستنی سالم میوه ای با عسل
مواد لازم | |
میوه دلخواه یخ زده | 1 پیمانه |
شیر | 1/4 پیمانه |
خامه | 1/4 پیمانه |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
موز یخ زده | 1 عدد |
نحوه درست کردن بستنی با عسل
- در بستنی های خانگی سالم، چیزی که مهم است رسیدن به غلظت است که همانگونه که تا اینجا متوجه شدید، برای این منظور از موز یخ زده استفاده می گردد.
- در اینجا میوه دلخواه خود را نیز باید انتخاب کنید و اجازه دهید یخ بزند.
- تمامی مواد را درون مخلوط کن یا غذاساز بریزید و لجازه دهید کاملا له و کشدار شوند.
- بستنی خانگی بدون شکر خود را درون ظروف سرو ریخته و با تکه های میوه و مغزیجاتی مثب فندق و بادام و نارگیل، آن را تزیین کنید.
4. بستنی بدون شکر با خامه و تخم مرغ
مواد لازم | |
شیر | 250 میلی لیتر |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
خامه پرچرب زده شده 150 میلی لیتر | 250 میلی لیتر |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
عسل | 125 گرم |
خامه پرچرب زده شده | 150 میلی لیتر |
دستور تهیه بستنی سنتی خانگی بدون شکر
شیر و عسل را در ظرفی ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا شیر آغاز به جوشیدن کند.
- زرده های تخم مرغ را در ظرف دیگری ریخته و با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند، خامه را به آن اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
- مخلوط زرده تخم مرغ و خامه را به شیر در حال جوش اضافه نموده و هم بزنید. سپس از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک گردد.
- مایه بستنی را در فریزر قرار داده، هر 10 دقیقه یک بار آن را از فریزر خارج کنید و خوب هم بزنید. دوباره در فریزر قرار دهید و این کار را آنقدر تکرار کنید تا مایه سفت گردد.
- در صورت داشتن دستگاه بستنی ساز می توانید مایه بستنی را در دستگاه قرار دهید و دستورالعمل آن را دنبال کنید تا بستنی آماده گردد.
سخن آخر
قند یکی از معضلات رژیم غذایی برای همه افراد و به خصوص افراد دیابتی است که باید به طرقی آن را در دستورات غذایی دور بزنند. برای مثال بستنی بدون شکر یکی از آرزوهای این افراد است که ما در این مطلب شما را با طرز تهیه آن آشنا کردیم. مطمئن باشید پس از امتحان کردن این بستنی های خوش آب و رنگ، دیگر به سراغ بستنی های صنعتی شیرین و مضر نخواهید رفت.
پیشنهاد می کنیم طرز تهیه انواع اسموتی را نیز در انگیزه آموزش ببینید و روزانه خود را مهمان دنیایی از طعم و خواص کنید.
منبع: مجله انگیزه