طرز تهیه پنکیک با ماست ایسلندی

به گزارش سفر به روسیه، پنکیک با اسکیر، با بافت نرم، حجیم و طعمی ملایم و کمی شیرین، یکی از گزینه های محبوب برای صبحانه خانواده ها است که به راحتی می توانید آن ها را تهیه کنید و هر بار طعم عالی آن ها را تجربه کنید. اسکیر یا ماست ایسلندی نوعی لبنیات تخمیری است که در ایسلند قرن هاست مصرف می گردد و به علت طعم تازه، پروتئین بالا و چربی کم، جایگزینی عالی برای ماست معمولی به شمار می آید.

طرز تهیه پنکیک با ماست ایسلندی

در این مطلب طرز تهیه پنکیک با ماست ایسلندی، تنها با چند ماده ساده مانند آرد، تخم مرغ، شیر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و کمی شکر به صورت دقیق توضیح داده شده است. بعلاوه شما می توانید دستور تهیه پنکیک های متنوعی مانند طرز تهیه پنکیک اسفنجی با پف زیاد به سبک ژاپنی را در خبرنگاران مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک با ماست ایسلندی

  • ماست ایسلندی خبرنگاران پرو 450 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد میانه
  • شیر پرچرب خبرنگاران 300 گرم
  • آرد سفید 225 گرم
  • شکر 25 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
  • کره به میزان لازم

طرز تهیه پنکیک با ماست ایسلندی

مرحله اول: تهیه مایه خمیر پنکیک

ابتدا اسکیر و تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی یا برقی خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس شیر را اضافه نموده و مجدداً هم بزنید تا با مواد ترکیب گردد. در مرحله بعد، آرد سفید، شکر، بکینگ پودر و جوش شیرین را کم کم به مواد مرطوب اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا ترکیبی صاف و بدون گلوله حاصل گردد. در سرانجام باید یک خمیر روان و یکدست داشته باشید که برای تهیه پنکیک یا وافل آماده است.

مرحله دوم: سرخ کردن پنکیک ها

تابه ای نچسب را روی حرارت میانه گرم کنید و میزان کمی کره یا روغن داخل آن بریزید تا ذوب گردد و کف تابه را کاملاً چرب کند. سپس حدود چهار قاشق غذاخوری از مایه را در مرکز تابه بریزید. اجازه دهید پنکیک حدود 60 ثانیه سرخ گردد تا حباب هایی روی سطح آن ظاهر گردد. بعد آن را به آرامی برگردانید و حدود 30 ثانیه دیگر سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی و برشته گردد. پنکیک های آماده را روی بشقاب بچینید و برای سرو آماده کنید.

نکات تکمیلی برای تهیه پنکیک با ماست ایسلندی

درست است که پنکیک با اسکیر به راحتی تهیه می گردد، اما پخت آن حاوی نکات زیادی است که دقت به آن کیفیت پنکیک شما را بهبود می بخشد:

برترین مواد غذایی برای سرو پنکیک با اسکیر

به علت بافت نرم و طعم ملایم پنکیک های اسکایر، شما می توانید آنها را با مواد غذایی مختلفی سرو کنید تا طعم خوشایندی را تجربه کنید:

  • ترکیب توت ها، میوه های تازه و کمی عسل یا شربت افرا
  • ترکیب کره بادام زمینی و شکلات چیپسی
  • سیب یا گلابی تفت داده شده

طرز تهیه پنکیک با ماست ایسلندی ویژه افراد وگان

اگر وگان هستید، این دستور به علت وجود تخم مرغ، شیر، کره و اسکایر مناسب شما نیست، اما می توانید مواد اولیه آن را جایگزین کنید. به جای شیر گاو، از شیرهای گیاهی مثل بادام یا سویا بهره ببرید و کره را با مارگارین گیاهی یا روغن نارگیل جایگزین کنید. برای اسکایر می توانید از ماست گیاهی بهره ببرید، البته چون ماست های گیاهی رقیق ترند، بهتر است میزان شیر گیاهی را کمتر کنید تا بافت خمیر حفظ گردد. بعلاوه به جای تخم مرغ هم می توانید از دانه چیا یا بذر کتان له شده با آب یا پوره سیب بهره ببرید.

جایگزین ماست ایسلندی

اگر ماست ایسلندی پیدا نکردید، می توانید به جای آن از ماست یونانی بهره ببرید. فقط به این نکته توجه داشته باشید که طعم ماست یونانی قوی تر از اسکایر است، پس احتمالاً تفاوت مزه را احساس می کنید، اما پنکیک ها همچنان بسیار خوشمزه خواهند شد. بعلاوه، چون اسکایر غلیظ تر از ماست یونانی است، ممکن است لازم باشد میزان کمتری شیر بهره ببرید تا بافت مایه پنکیک متعادل بماند.

برای اگاهی از جزئیات بیشتر پیشنهاد می گردد مطلب ماست ایسلندی یا ماست یونانی را در خبرنگاران بخوانید.

روش صحیح نگهداری از پنکیک با اسکیر

پنکیک های تهیه شده با اسکیر، به خوبی قابل نگهداری و گرم کردن مجدد هستند. اما مهم است که آن ها را حداکثر تا دو ساعت پس از پخت داخل ظرف دربسته و مناسب نگهداری مواد غذایی قرار دهید یا در یخچال یا فریزر قرار دهید. اگر پنکیک ها به درستی نگهداری شوند، بین سه تا پنج روز در یخچال سالم می مانند.

معرفی پروماست ایسلندی خبرنگاران پرو

پرو ماست ایسلندی خبرنگاران پرو یک محصول لبنی غلیظ، کم چرب و سرشار از پروتئین است که برای ورزشکاران و افرادی با سبک زندگی سالم طراحی شده است. این ماست با داشتن 10 گرم پروتئین در هر 100 گرم، ترکیبی از 80 درصد پروتئین کازئین و 20 درصد پروتئین وی را فراهم می نماید که برای تغذیه عضلات و احساس سیری طولانی مدت بسیار مناسب است.

پروماست ایسلندی گزینه ای ایده آل برای مصرف در وعده صبحانه، میان وعده یا بعد از تمرین است و در کنار طعم های متنوع، تغذیه ای کامل و لذت بخش را ارائه می دهد.

آیا تا به حال تجربه تهیه پنکیک با ماست ایسلندی را داشته اید؟

منبع: کتاب کاله
انتشار: 25 خرداد 1404 بروزرسانی: 25 خرداد 1404 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 2368

به "طرز تهیه پنکیک با ماست ایسلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک با ماست ایسلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید