طرز تهیه پیراشکی مِیکِری یا اسنک با خمیر خونگی سه سوته!
به گزارش سفر به روسیه، پیراشکی مِیکِری یا اسنک با خمیر خونگی یک نوع پیراشکی سه سوته است که می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید چون خمیر این پیراشکی احتیاجی به استراحت ندارد و خیلی سریع آماده میشود. معمولا بچه ها به این نوع غذاهای ساده و خوشمزه علاقه زیادی دارند بنابراین میتوانید از آن برای وعده های اصلی یا میان وعده استفاده کنید. پیراشکی مِیکِری به عنوان پیش غذا برای مهمانی ها هم گزینه مناسب و راحتی است. مواد داخلی این پیراشکی را می توان بنا به سلیقه و ذائقه تغییر داد. اگه دستگاه ساندویچ ساز ندارین می توانید این پیراشکی را داخل فر و در قالب های مختلف یا داخل تابه و روی گاز هم درست کنید.
در خبرنگاران بلاگ با طرز تهیه پیراشکی مِیکِری یا اسنک با خمیر خونگی همراه شوید.
تخم مرغ | 2 عدد |
روغن مایع | یک سوم پیمانه |
آرد سفید | 1 پیمانه |
ماست | یک دوم پیمانه |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری سر پر |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
مواد میانی دلخواه | به مقدار لازم |
1- برای تهیه پیراشکی میکری تخم مرغ ها رو داخل ظرفی بشکنید و نمک و فلفل سیاه رو بهش اضافه کنید (اگه ادویه دلخواه دیگه ای مد نظرتونه میتونید اضافه کنید) و با همزن دستی مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و کف کنه.
2- بعد به ترتیب روغن مایع و ماست رو اضافه کنید.
3- هر بار در حد مخلوط و یکدست شدن هم بزنید. بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید.
4- و کاملا مخلوط کنید و روی مواد الک کنید.
5- و با همزن دستی یا لیسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله ای داخل مواد نباشه.
به همین راحتی خمیر پیراشکی میکری آمادست.
بیشتر بخوانید: آموزش تصویری اسنک مرغ
برای مواد میانی این پیراشکی میتونید از مواد دلخواه استفاده کنید من از مرغ پخته و ریش ریش شده و ذرت و فلفل دلمه ای استفاده کردم و مواد رو با کمی رب و ادویه تفت دادم.
در صورت دلخواه میتونید از گوشت چرخ کرده یا سوسیس سرخ شده یا کالباس هم برای داخل پیراشکی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسنک کالباس
هر دو صفحه ساندویچ ساز رو کاملا و به خوبی قلمو چرب کنید تا اسنک ها بهش نچسبن.
6- مایه پیراشکی رو داخل قیف یکبار مصرف بریزین و به کمک قیف مقداری از مایه رو داخل فضای خالی ساندویچ ساز بریزین و بعد از مواد میانی روی خمیر قرار بدین.
7- بعد دوباره به کمک قیف از مایه روی مواد میانی بریزین تا کاملا روی اونها پوشیده بشه.
اگه به قیف دسترسی ندارین میتونید مایه رو به راحتی و با کمک قاشق داخل دستگاه بریزین.
نکته مهم در تهیه این پیراشکی اینه که نباید مواد رو داخل دستگاه بیش از حد پر کنید چون ممکنه موقع بستن در دستگاه سر ریز بشه و همچنین این پیراشکی ها هر چقدر نازک تر باشن برشته تر و خوشمزه ترن.
بعد از آماده شدن مواد در دستگاه رو ببندید و حدود پنج الی هفت دقیقه زمان بدین تا پیراشکی ها کاملا برشته بشن.
و بعد در دستگاه رو باز کنید و پیراشکی ها رو جدا کنید و اجازه بدین کمی خنک بشن و با سس دلخواه سرو کنید.
طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ
نکات تهیه پیراشکی میکری:
- در صورتی که مایل هستین از مواد گوشتی داخل پیراشکی استفاده کنید باید مقداری پیاز نگینی خرد شده رو با روغن تفت بدین تا طلایی بشه و بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید و تفت بدین تا کاملا بپزه و بعد نمک و فلفل و ادویه های دلخواه رو اضافه کنید و در آخر مقداری رب اضافه کنید و تف بدین تا رنگ بگیره و بعد به دلخواه قارچ و فلفل دلمه ای و ذرت اضافه کنید.
- توجه کنید که روغن مواد نباید زیاد باشه وگرنه از داخل پیراشکی بیرون میزنه.
- برای درست کردن این پیراشکی داخل فر کافیه قالب مورد نظر رو چرب کنید و مقداری از مایه پیراشکی رو کف قالب بریزین و بعد از مواد میانی روی خمیر قرار بدین و بعد مجددا روی مواد میانی رو با خمیر بپوشونید و داخل فر صد و هشتاد درجه به مدت تقریبی یک ربع بپزین تا کاملا برشته بشه زمان گفته شده بسته به نوع فر و مقدار قالب متغییره بهتره برای این پیراشکی از قالب هایی با عمق کم استفاده کنید تا پیراشکی ها نازک و برشته باشن.
- برای درست کردن این غذا داخل تابه باید کف تابه رو به خوبی چرب کنید (بیش از مقدار روغن نریزید) و بعد روی حرارت ملایم قرار بدین نصف مایه خمیری رو داخل تابه بریزین و صاف کنید و بعد مواد میانی رو با یکسانت فاصله از دیواره ها روی خمیر بریزین و بعد مابقی مواد خمیری رو روی مواد بریزین تا کاملا روی مواد میانی پوشیده بشه و بعد در تابه رو به همراه دم کنی بذارین و اجازه بدین کاملا بپزه و برشته بشه و بعد طرف دیگه رو برگردونید و در تابه رو بردارین تا برشته بشه، بعد از پخت برش بزنید و سرو کنید.
- در صورت دلخواه میتونید از پنیر پیتزا هم داخل پیراشکی استفاده کنید و روی مواد میانی مقداری پنیر پیتزا بریزین.
- پیمانه استفاده شده برای این دستور پیمانه استاندارد شیرینی پزی هست که در صورت عدم دسترسی میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی هم استفاده کنید.
- با این دستور حدود ده عدد پیراشکی میکری بدست مکمکد البته تعداد بسته به ضخامتی که برای پیراشکی در نظر میگیرید، متفاوته.
- اگه این پیراشکی ها رو به مقدار زیاد درست میکنید برای جلوگیری از چسبیدن به دستگاه هر بار صفحه ها رو به خوبی چرب کنید
- توجه داشته باشید که خمیر این پیراشکی مثل اسنک با نان تست کاملا برشته و ترد نمی شود و حالت نرمی دارد و مخصوصا برای بچه ها لذت بخش تر است.
- تجربه نشون داده که اگه بعد از خاموش شدن چراغ دستگاه حدود سی ثانیه صبر کنیم و بعد در دستگاه رو باز کنیم پیراشکی ها طلایی و خوش رنگ میشن.
امیدوارم از طرز تهیه پیراشکی مِیکِری خوشتان آمده باشد. برای مشاهده غذاهای فست فود و فینگرفود دیگر به مجله ما سری بزنید.
منبع: اُکالا