طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه در 30 دقیقه

به گزارش سفر به روسیه، اسپاگتی سیر و قارچ یکی از برترین انواع اسپاگتی به سبک ایتالیایی است که طعمی خاص و بی نظیر دارد. این اسپاگتی یک غذای گیاهی و وگان محبوب به سبک ایتالیایی است که برای تهیه آن از قارچ، سیر و پنیر پارمسان استفاده می گردد. اگر در پی طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی بدون گوشت هستید ما به شما اسپاگتی با سیر و قارچ را پیشنهاد می کنیم. در این مقاله از در ما طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه در 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه اسپاگتی سیر و قارچ (برای 3 الی 4 نفر)

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
اسپاگتی (ماکارونی رشته ای)1 بسته 500 گرمی
کره50 گرم
قارچ100 تا 150 گرم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه1 قاشق مرباخوری سرخالی
سیر2 تا 3 حبه میانه
برگ گشنیز تازه و خرد شدهبه مقدار دلخواه
پنیر پارمسان50 گرم
فلفل قرمز تازه1 عدد میانه
آب1 لیوان فرانسوی دسته دار
سسبرای سرو کنار اسپاگتی

مدت زمان آماده سازی مواد: 10 دقیقه

مدت زمان پخت اسپاگتی سیر و قارچ: 20 دقیقه

مقدار کالری 100 گرم اسپاگتی سیر و قارچ: حدود 346 کبلوکالری

مراحل طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ

برای درست کردن اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه و رستورانی مرحله به مرحله مطابق روش زیر عمل کنید:

مرحله اول: قارچ را ورقه ای خرد کنید

در اولین مرحله از پخت اسپاگتی سیر و قارچ باید قارچ ها را به خوبی بشویید تا لکه های سیاه و تیره رنگ روی قارچ ها کاملاً پاک شوند. بعد از شستن قارچ آنها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج گردد. در ادامه با استفاده از یک چاقوی تیز قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید. قارچ ها را ریز خرد نکنید، زیرا هنگام تفت دادن حجم و مقدار آن ها خیلی کم می گردد.

در صورت تمایل می توانید برای خرید قارچ تازه و بسته بندی شده به صورت یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.

مرحله دوم: قارچ را با کره تفت دهید

در یک تابه مقداری کره ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملاً آب گردد. بعد از آب شدن کره، قارچ های خرد شده را به آن اضافه کنید و روی حرارت تفت دهید. در این مرحله بهتر است کمی حرارت را زیاد کنید تا آب میان بافتی قارچ ها سریع تبخیر گردد و قارچ سرخ گردد.

در صورت تمایل می توانید خرید کره را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله سوم: فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید

در ادامه پخت اسپاگتی سیر و قارچ باید فلفل قرمز را ریز خرد نموده و همراه با فلفل سیاه و نمک به تابه قارچ اضافه کنید. مواد را کاملا تفت دهید.

اگر مایل باشید می توانید خرید نمک و فلفل سیاه را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.

مرحله چهارم: سیر را با مواد داخل تابه ترکیب نمایید

پس از اینکه آب قارچ ها کاملاً تبخیر شد و قارچ ها جمع شدند باید دو حبه سیر را پوست گرفته و با رنده ریز رنده کنید. سیر رنده شده را در تابه بریزید و با سایر مواد به مدت چند دقیقه تفت دهید.

مرحله پنجم: اسپاگتی را بپزید

در این مرحله از طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ باید یک قابلمه بزرگ پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب کاملاً به جوش آید. به آب در حال جوش مقداری نمک اضافه کنید. حالا اسپاگتی ها را داخل آب جوش ریخته و به مدت 10 دقیقه زمان بدهید تا کاملا مغزپخت شوند. پس از اطمینان از پخت، اسپاگتی ها را داخل آبکش ریخته و با آب ولرم بشویید تا به هم نچسبند.

شما می توانید برای خرید انواع اسپاگتی به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله ششم: اسپاگتی ها را با مواد داخل تابه ترکیب نمایید

بعد از آبکش کردن اسپاگتی ها باید آنها را با مواد داخل تابه ترکیب کنید. در این مرحله یک لیوان آب جوش به مواد اضافه نمایید. حالا با استفاده از دو چنگال یا چنگال مخصوص اسپاگتی ، مواد را کاملا با هم ترکیب کنید.

مرحله هفتم: پنیر پارمسان را اضافه نمایید

حالا زمان افزودن پنیر پارمسان است. بعد از اینکه پنیر پارمسان را به تابه افزودید، دوباره همه مواد را با هم ترکیب کنید و اجازه دهید حدود 5 دقیقه مواد روی حرارت کاملا جا بیفتند و مزه ها به خورد هم بروند. بعد از این درب ظرف را بسته و به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید اسپاگتی روی شعله ملایم گاز جا بیفتد.

در صورت تمایل می توانید برای خرید پنیر پارمسان به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله آخر: اسپاگتی قارچ و سیر را سرو کنید

در این مرحله از پخت اسپاگتی ایتالیایی سیر و قارچ بدون گوشت باید مواد را در ظرف سرو ریخته و با استفاده از مقداری برگ گشنیز تازه تزیین کنید. شما می توانید این اسپاگتی خوشمزه و آسان را در کنار انواع سس سفید و سس قرمز میل نمایید. نوش جان!

برای خرید انواع سس می توانید به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

روش تهیه اسپاگتی سیر و قارچ با گوشت

شما می توانید اسپاگتی سیر و قارچ را با گوشت نیز درست کنید. برای تهیه این اسپاگتی لذیذ با قارچ و سیر شما در ابتدا باید مقدار پیاز را در تابه تفت داده و سپس به آن گوشت چرخ نموده یا فیله مرغ خرد شده اضافه کنید.

بعد از تفت دادن کامل گوشت و پیاز باید مقداری سیر رنده شده را به تابه اضافه کنید. در ادامه قارچ ورقه ای و آویشن را با مواد داخل تابه خوب تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده گردد. سپس پوره گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه کنید و اجازه دهید مواد کاملاً با هم خوب تفت بخورند.

در یک قابلمه جداگانه اسپاگتی را پخته و آبکش کنید. اسپاگتی آماده شده را به محتویات داخل تابه اضافه نموده و با نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمسان آن را مزه دار کنید. درب تابه را ببندید. حدود 15 دقیقه اجازه دهید تا اسپاگتی با مواد روی حرارت کم خوب دم بکشد و جا بیفتد. به همین راحتی اسپاگتی سیر و قارچ با گوشت شما آماده است.

در صورت تمایل می توانید گوشت چرخ نموده، و را به روش های اینترنتی و حضوری از تهیه کنید.

نکات مهم در طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ

با رعایت نکات زیر شما می توان یک اسپاگتی سیر و قارچ حرفه ای و عالی داشته باشید:

  • رشته های ماکارونی یا اسپاگتی را هنگام پخت نشکنید در واقع لذت خوردن اسپاگتی به دراز و یکدست بودن رشته های آن است.
  • برای تفت دادن مواد به جای کره از روغن زیتون هم می توانید بهره ببرید.
  • برخلاف پاستا هنگام پخت اسپاگتی نباید روغن افزود. این کار باعث می گردد تا رشته های ماکارونی چسبنده شوند.
  • برای پختن ماکارونی رشته ای حتماً از قابلمه بزرگ بهره ببرید تا رشته ها هنگام پخت فضای کافی داشته باشند و از هم جدا شوند.
  • شما می توانید اسپاگتی سیر و قارچ را هم به صورت دم نموده درست کنید. ولی در دستور اصلی پخت اسپاگتی سیر و قارچ احتیاجی به دم کردن ماکارونی نیست.
  • در صورت عدم دسترسی به سیر تازه می توانید از یک قاشق مرباخوری سرخالی پودر سیر (طرز تهیه پودر سیر) یا مقداری سیر خشک (روش های خشک کردن سیر) نیز بهره ببرید. اگرچه طعم این غذا با سیر تازه بهتر است.
  • شما می توانید به جای پنیر پارمسان از پنیر موزارلا نیز استفاده نمایید.
  • اگر فلفل قرمز تازه ندارید از کمی پودر فلفل قرمز بهره ببرید.

در صورت تمایل می توانید برای خرید، ، و به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه نمایید.

فوت و فن های خوشمزه شدن اسپاگتی سیر و قارچ

چرا اسپاگتی حالت خمیری پیدا می نماید؟

جوشاندن زیاد اسپاگتی یا ماکارونی رشته ای یا افزودن آب زیاد هنگام ترکیب مواد در تابه باعث می گردد تا اسپاگتی شما نرم و خمیری گردد.

آیا می توان اسپاگتی سیر و قارچ را بدون پنیر پارمسان درست کرد؟

بله در صورت تمایل می توانید پنیر را حذف کنید. اگرچه پنیر پارمسان یا هر پنیر پخت و پز دیگری عطر و طعم اسپاگتی شما را دوچندان می نماید.

آیا باید اسپاگتی را مانند ماکارونی سرو کرد؟

بهتر است اسپاگتی را کمی آبدار سرو کنید. برخلاف ماکارونی دم نموده، اسپاگتی نباید کاملاً خشک گردد.

چرا قارچ داخل اسپاگتی تیره و سیاه می گردد؟

اگر می خواهید رنگ قارچ شما در داخل اسپاگتی سفید باشد. کافی است هنگام تفت دادن قارچ، مقدار کمی آبلیمو به آن اضافه کنید.

منبع: افق کوروش
انتشار: 6 خرداد 1403 بروزرسانی: 6 خرداد 1403 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 2246

به "طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه در 30 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ خوشمزه در 30 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید