طرز تهیه آب آلو طبیعی و بدون شکر با حفظ خواص مفید آن

به گزارش سفر به روسیه، آب آلو یک نوشیدنی خوشمزه و پر خاصیت به ویژه برای فصل تابستان است. این نوشیدنی خوش طعم و متفاوت را به راحتی می توانید در خانه با کمترین مواد اولیه و با انواع آلو از جمله آلو سیاه، آلو بخارا، آلو جنگلی و حتی آلو خشک درست کنید. در این مقاله از در ما طرز تهیه آب آلو خانگی را به شما آموزش می دهیم؛ ضمن آنکه نکات مهم درست کردن آب آلو و فوت و فن های خوشمزه تر شدن این آبمیوه طبیعی و خانگی را نیز با شما در میان خواهیم گذاشت.

طرز تهیه آب آلو طبیعی و بدون شکر با حفظ خواص مفید آن

مواد لازم برای تهیه آب آلو خانگی با آلو سیاه

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
آلو سیاه1 کیلوگرم
آب1 لیوان فرانسوی دسته دار

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه

مدت زمان لازم جهت تهیه آب آلو خانگی: 20 دقیقه

مراحل طرز تهیه آب آلو خانگی

تهیه و سرو آب آلو علاوه بر دارا بودن خواص آلو، به عنوان یک نوشیدنی متفاوت و خوش رنگ و خوش طعم می تواند انتخاب خوبی برای پذیرایی از مهمانان در فصل تابستان باشد.

مرحله اول: آلوها را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه آب آلو خانگی، آلوها را باید به دقت بشویید. برای این کار می توانید آلو را برای مدتی در آب و نمک بخیسانید تا ضدعفونی گردد و سپس آغاز به شستن آن کنید.

آلوها ممکن است شاخ و برگ داشته باشند؛ در این مرحله اگر آلو، شاخ و برگ داشت حتما آن را جدا کنید. بعد از شستن آلوها آنها را آبکش کنید و زمان دهید تا آب اضافه خارج گردد و آلوها خشک شوند.

مرحله دوم: آلوها را بپزید

مرحله مهم در طرز تهیه آب آلو، پختن آنها است. یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و آلوها را داخل آن بریزید. یک لیوان فرانسوی دسته دار آب اضافه کنید و اجازه دهید آلوها روی حرارت ملایم به خوبی بپزند. آلوها باید تا حدی بپزند که نرم شوند به طوری که با دست بتوان آن ها را له کرد.

مرحله سوم: پوست و هسته آلو را جدا کنید

بعد از آنکه از پخت آلو اطمینان حاصل کردید و آلوها به شکل یکدست کاملا نرم شدند، زمان جدا کردن پوست و هسته از گوشت آلوها می رسد. در این مرحله یک ظرف بزرگ انتخاب کنید و روی آن را با یک پارچه نخی و تمیز بپوشانید. پارچه نخی در اینجا به عنوان صافی عمل می نماید.

سپس محتویات آلو پخته را روی پارچه بریزید و با دست آن را فشار دهید تا پوست و هسته و تکه های درشت آلو روی پارچه بماند و آب آلو از پارچه رد گردد.

مرحله چهارم: آب آلو را سرو کنید

به همین راحتی و به سادگی آب آلو خانگی شما آماده است. آب آلو را برای مدتی در یخچال قرار دهید تا کمی خنک گردد. سپس آب آلو را در لیوان مناسب بریزید و با میزانی یخ سرو کنید. این نوشیدنی سالم و بدون شکر را برای پذیرایی از مهمانان در مجالس و مهمانی های مختلف بهره ببرید.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آب آلو خانگی به روش های دیگر با انواع آلو

روش تهیه آب آلو خشک

اگر به آلو تازه دسترسی ندارید و یا در فصلی هستید که آلو تازه در بازار نیست، آب آلو خانگی را با آلو خشک نیز می توانید تهیه کنید. طرز تهیه آب آلو خشک مطابق با مراحلی است که در بالا ذکر شده، فقط قبل از آن باید آلو خشک را به مدت یک ساعت بخیسانید و سپس به پختن آن بپردازید.

فقط در نظر داشته باشید پختن و جدا کردن هسته های آلوی خشک شده احتیاج به زمان بیشتری خواهد داشت.

روش تهیه آب آلو بخارا

شما می توانید برای تهیه آب آلو از هر نوع آلویی بهره ببرید. یکی از این انواع آلو آلو بخارا است. برای تهیه آب آلو بخارا باید آن را مانند آلو سیاه روی حرارت ملایم برای پختن قرار دهید. زمانی که رنگ آلو تغییر کرد می توانید آن را از روی حرارت بردارید و مطابق قبل از صافی رد کنید.

برای تهیه انواع و بعلاوه انواع به روش های و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

نکات مهم در نگهداری آب آلو خانگی

  • آب آلو نیز مانند آب هر میوه دیگری بهتر است به صورت تازه تهیه و میل گردد. تازه بودن آب میوه به حفظ خواص آن میوه یاری می نماید.
  • آب آلو خانگی را 2 تا 3 روز می توانید در یخچال نگهداری نموده و آن را مصرف کنید.
  • آب آلو را حتما در یک بطری شیشه ای تمیز به طوری که درب آن محکم بسته بماند نگه دارید تا کپک نزند و خراب گردد.
  • اگر میزان زیادی آب آلو به صورت خانگی تهیه کردید و می خواهید آن را برای مدت طولانی نگهداری کنید، باید آن را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند. برای این کار آب آلو را در نایلون های پلاستیکی قرار دهید. نایلون ها را محکم گره بزنید و سپس آن را در فریزر قرار دهید. هر بار که تصمیم به مصرف این نوشیدنی گرفتید آب آلو منجمد را از فریزر در آوردید و اجازه دهید تا با دمای محیط یخ آن آب گردد.

نکات مهم در طرز تهیه آب آلو خانگی

  • اگر ذائقه شما به سمت نوشیدنی های شیرین متمایل است می توانید از شکر و یا شیرین کننده های طبیعی مانند عسل در تهیه آب آلو خانگی بهره ببرید.
  • مرحله از صافی رد کردن را با دقت و حوصله انجام دهید تا آب آلو خانگی به دست آمده صاف و یکدست باشد.
  • می توانید آب آلو را در ترکیب با میوه های دیگر مثل زردآلو تهیه کنید.
  • در طرز تهیه آب آلو خانگی حتما از آلوهای تازه، رسیده و سالم بهره ببرید.
  • آب آلو را با آلوی جنگلی نیز به همین روش می توانید تهیه کنید.
  • اگر آب آلوی به دست آمده غلیظ بود می توانید هنگام سرو کمی آب و یخ به آن اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن آب آلو خانگی

چرا آب آلو خانگی کدر می گردد؟

اگر هنگام پخت آلوها روی سطح قابلمه کف سفید جمع گردد، باید آن را با قاشق خشک و تمیز جمع کنید. در غیر این صورت وجود این کف ها باعث می گردد تا آب آلو کدر گردد و شفاف نباشد.

آب آلو چه خواصی دارد؟

آلو به علت دارا بودن ویتامین سی برای بهبود علائم سرماخوردگی مفید است. ضمن آنکه آب انواع آلو برای مسائل معده و گوارش و برطرف نیز بسیار مفید است. آب آلو بعلاوه می تواند سبب کاهش فشار خون، کنترل قند خون، جلوگیری از بروز بیماری های قلبی و عروقی و بعلاوه کاهش چربی خون گردد.

محصولات مرتبط

آلوسانتریزه ظرف سیل وکیومی 400 گرمی آذوقه

81,900 تومان 109,900 تومان 25% تخفیف

آلو بخارا 400گرم سلفون

110,900 تومان 140,000 تومان 21% تخفیف

نکتار چریکی 500 سی سی سان استار

56,900 تومان 58,000 تومان 2% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 16 مرداد 1403 بروزرسانی: 16 مرداد 1403 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 2255

به "طرز تهیه آب آلو طبیعی و بدون شکر با حفظ خواص مفید آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آب آلو طبیعی و بدون شکر با حفظ خواص مفید آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید