کاهش حمله قلبی با فلفل

به گزارش سفر به روسیه، خوردن چهار بار میوه تند در هفته 40 درصد احتمال مرگ ناشی از حمله قلبی را کاهش می دهد.

کاهش حمله قلبی با فلفل

با وبسایت گردشگری سازمان میراث فرهنگی همراه باشید.

دانشمندان می گویند مصرف فلفل به عنوان بخشی از کلیت سبک زندگی و الگوی تغذیه اهمیت دارد. دانشمندان می گویند خوردن فلفل های تند با ابتلای کم تر به حملات قلبی مرگ بار پیوند دارد.

طبق یافته های دانشمندان، کسانی که بیش از چهار بار در هفته میوه های تند می خورند، 40 درصد کمتر دچار مرگ ناشی از حمله قلبی می شوند. خطر مرگ بر اثر تمام علل ممکنه نیز در این افراد، در قیاس با آن هایی که غذای تند نمی خورند، 23 درصد کم تر است.

در این تحقیق - که در مجله دانشکده قلب شناسی آمریکا منتشر شده، 22811 شهروند منطقه مولیزه در ایتالیا را مورد آنالیز قرار داده اند و به مدت حدود هشت سال شرایط آن ها را دنبال نموده اند.

ماریالورا بوناچیو، متخصص همه گیری بیماری های در موسسه عصب شناسی مدیترانه، واقع در شهر پوتزیلی ایتالیا می گوید: نکته جالب این است که محفوظ ماندن در برابر خطر مرگ، به خاطر خوردن فلفل، جدا از نوع برنامه غذایی ای ست مردم از آن پیروی می نمایند. به عبارت دیگر خوردن فلفل تند هم بر آن هایی که غذای مدیترانه ای سالم می خورند اثر مثبت دارد، هم برای آن ها که غذای شان کمتر سالم است.

به گفته دوان ملور، متخصص تغذیه و مدرس ارشد مدرسه پزشکی استون، یافته های این آنالیز جالب هستند، اما نشان گر وجود پیوند سببی نیستند.

دکتر ملور می گوید طبق این آنالیز، مصرف فلفل برای آن هایی که از برنامه غذایی سنتی مدیترانه ای استفاده می نمایند، در قیاس با آن هایی که از این نوع رژیم غذایی استفاده نمی نمایند، اثرات مثبت کمتری دارد: بنابراین می توان گفت.

او می افزاید: داده ها نشان گر آن است که احتمالاً آن هایی که غذای تند مصرف می نمایند، غذا های گیاهی و فلفل هم بیشتر مصرف می نمایند و احتمالاً از مواد خوراکی تازه مثل سبزیجات هم بیشتر استفاده می نمایند. یعنی درست است که فلفل غذا و خوردنی های ما را خوشمزه تر می نماید، ولی احتمالاً اثر مستقیم کمی دارد، و احتمال آن بیشتر است که لذت خوردن سایر غذا های سالم را افزایش دهد.

لیچا لاکوویله لو، استاد بهداشت و سلامت عمومی در دانشگاه دل اینسوبریا، واقع در شهر وارزه می گوید: همان طور که آنالیز های قبلی در ایالات متحده و چین نشان داده است، اکنون می دانیم انواع گیاهان گونه فلفل - با آن که به طرق گوناگونی در سراسر دنیا مصرف می شوند، می توانند حافظ سلامت ما باشند.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 16 بهمن 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 633

به "کاهش حمله قلبی با فلفل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کاهش حمله قلبی با فلفل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید