چای گیاهی گل ختمی
به گزارش سفر به روسیه، این نوشیدنی از گیاهی از جنس بامیه و خانواده پنیرکیان به نام ختمی تهیه می گردد.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان خنک شدن: 8 تا 24 ساعت
مواد لازم
- دو عدد پرتقال
- دو پیمانه گل های ختمی
- 4 تکه چوب دارچین
- 14 پیمانه آب جوش
- ¾ پیمانه عسل
- یخ (اختیاری)
طرز تهیه
1- این چای ارغوانی را می توانید در روزهای تابستان نیز تهیه و نوش جان کنید. با پوست کن، پوست پرتقال ها را بگیرید اما قسمت سفید آن را نگه دارید. سپس آب پرتقال ها را بگیرید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، پوست پرتقال ها و دو پیمانه گل ختمی، 4 چوب دارچین و ¾ پیمانه عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. 14 پیمانه آب جوش را به آن اضافه کنید.
2- اجازه دهید این نوشیدنی در دمای اتاق خنک گردد (حدود دو ساعت). آنها را داخل پارچ بریزید، آب پرتقال را اضافه کنید و در صورت تمایل، داخل آن یخ بیندازید.
ارزش غذایی
- کالری: 74
- کربوهیدرات: 20 گرم
- فیبر: 1 گرم
- قند: 19 گرم
- سدیم: 9 میلی گرم
- پتاسیم: 53 میلی گرم
- کلسیم: 20 میلی گرم
- آهن: 0 میلی گرم
انتشار: 18 مرداد 1401
بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: russianet65.ir
شناسه مطلب: 2053
به "چای گیاهی گل ختمی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "چای گیاهی گل ختمی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید