طرز تهیه سس پستو؛ طعمی که نمی گردد از آن گذشت

به گزارش سفر به روسیه، سسی که طرز تهیه ساده ای دارد و با رعایت چند نکته ساده می توانیم برترین طعم و عطر را بسازیم.

طرز تهیه سس پستو؛ طعمی که نمی گردد از آن گذشت

مواد لازم:

دانۀ کاج: نصف پیمانه

ریحان تازه: 4 پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه

سیر: 1 حبه

نمک و فلفل: به اندازه لازم

روغن زیتون: نصف پیمانه

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بگذارید تا بو داده گردد و طلایی رنگ گردد.

2. بعد دانه ها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک گردد.

3. سپس دانه ها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند

4. اگر هم دوست داشته باشید دانه های کاج مثل کرانچی گردد می توانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.

5. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط گردد و کاملا یکدست گردد.

6. این سس را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.

منبع: فرارو
انتشار: 8 خرداد 1401 بروزرسانی: 8 خرداد 1401 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 1987

به "طرز تهیه سس پستو؛ طعمی که نمی گردد از آن گذشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس پستو؛ طعمی که نمی گردد از آن گذشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید