طرز تهیه سس پستو؛ طعمی که نمی گردد از آن گذشت
به گزارش سفر به روسیه، سسی که طرز تهیه ساده ای دارد و با رعایت چند نکته ساده می توانیم برترین طعم و عطر را بسازیم.
مواد لازم:
دانۀ کاج: نصف پیمانه
ریحان تازه: 4 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
سیر: 1 حبه
نمک و فلفل: به اندازه لازم
روغن زیتون: نصف پیمانه
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد دانه های کاج یا گردو را روی سینی بریزید و به مدت 5 الی 8 دقیقه در فر بگذارید تا بو داده گردد و طلایی رنگ گردد.
2. بعد دانه ها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم تا خنک گردد.
3. سپس دانه ها را با پنیر، سیر، ریحان و مقداری نمک و فلفل در غذا ساز بریزید تا کاملا مخلوط و له شوند
4. اگر هم دوست داشته باشید دانه های کاج مثل کرانچی گردد می توانید در هنگام مخلوط کردن و خرد کردن مواد از له شدن آن جلوگیری کنید.
5. روغن زیتون را هم به بقیه مواد داخل غذا ساز اضافه کنید و سرعت را کم کنید تا سس با روغن مخلوط گردد و کاملا یکدست گردد.
6. این سس را میتوانید به مدت 3 روز در یخچال نگهدارید و برای پاستای پخته شده سرو کنید.
منبع: فرارو