طرز تهیه سس مرغ مصری ؛ یک چاشنی سالم و مقوی

به گزارش سفر به روسیه، اینکه خوراک مرغ را همراه با آب مرغ زعفرانی سرو کنید، عالی است! اما اضافه کردن کمی زعفران یا رب به آب مرغ همواره به آماده کردن یک غذای ایده آل و حرفه ای ختم نمی گردد. سس مرغ خاص و حرفه ای را می توانید با تکنیک های ساده ای بدون تلف کردن وقت آماده کنید. کافی است چند باری آزمون و خطا کنید یا اینکه با استفاده از پیشنهادهای ما روش های متفاوتی را برای آماده کردن سس های خوشمزه امتحان کنید. ما در این مطلب طرز تهیه سس مرغ را به روش مصری ها به شما آموزش می دهیم. اما حتما خودتان هم خوب می دانید که سرو کردن غذا با یک چاشنی خاص و خوشمزه، تنها یک راه ندارد.

طرز تهیه سس مرغ مصری ؛ یک چاشنی سالم و مقوی

مواد لازم برای تهیه سس مرغ

  • آب مرغ دو پیمانه
  • سیر کوبیده دو حبه
  • آرد برنج چهار قاشق غذاخوری
  • آب لیموی تازه سه قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
  • زردچوبه یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سس مرغ

مرحله اول

برای آغاز زردچوبه و آرد برنج را کم کم در آب مرغ بریزید و خوب هم بزنید تا حل شوند. این مخلوط را کنار بگذارید تا چند دقیقه بعد، با کمکش سس را آماده کنید. می توانید آب مرغ را در حجم زیاد آماده کنید و در ظرفهای کوچک در فریزر بگذارید تا هر وقت هوس آماده کردن یک سس خوشمزه به سرتان زد، سراغ یکی از ظرف ها بروید.

مرحله دوم

روغن زیتون مخصوص پخت پز یا روغن گیاهی مناسب دیگری را در یک تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و سیر را در آن تفت دهید. وقتی سیر کمی رنگ گرفت، محلول آرد برنج را روی سیر بریزید و روی شعله ملایم آرام هم بزنید تا به جوش بیاید. حالا شعله را کم کنید تا سس به مرور غلیظ گردد و قوام بگیرد.

مرحله سوم

وقتی سس به غلظت دلخواهتان رسید (مراقب باشید آب سس بیش از میزان جمع نگردد)، آب لیمو را با کمی نمک و در صورت تمایل فلفل اضافه کنید و هم بزنید.

چند نکته

  • سس مرغ گرم، چاشنی ایده آلی برای انواع خوراک مرغ است اما حتی می توانید آن را سرد سر میز بگذارید تا روی غذا ریخته گردد یا حتی با نان خورده گردد.
  • این سس را می توانید کنار سالادهای گرم هم سرو کنید، اما بخاطر آردی که دارد بهتر است قبل از سرو آن را به سالاد اضافه نکنید.
  • می توانید به جای زردچوبه در این سس زعفران بریزید تا عطر بهتری پیدا کند و به خوبی رنگ بگیرد.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 14 دی 1403 بروزرسانی: 14 دی 1403 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 2327

به "طرز تهیه سس مرغ مصری ؛ یک چاشنی سالم و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس مرغ مصری ؛ یک چاشنی سالم و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید