زبان بدن حیوانات را بشناسیم

به گزارش سفر به روسیه، خبرنگاران: حیوانات هم مثل ما با کمک بدنشان با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و ژست ها و علائم بدن خاصی وجود دارد که به حیوانات اجازه می دهد به ما احساسات و منظور خود را نشان دهند، مثلا سگی که دمش را تکان می دهد یا موشی که روی پا های عقبش می ایستد. در این مطلب چند نمونه از رفتار حیوانات اهلی را مورد بررسی قرار می دهیم. امیدواریم که به شما کمک کند حیوانات را بهتر درک کنید و از مسائل و سوء تفاهم های احتمالی جلوگیری کنید.

زبان بدن حیوانات را بشناسیم

سگ

شادی

سگی که دمش را به حالت خمیده تکان می دهد به این معناست که آماده بازی کردن است و حالش خوب است. سگی که سرش را به یک طرف کج می کند در حالی که سعی در شنیدن دارد، منتظر پاداش است.

عصبانیت

گوش ها رو به جلو و بالا قرار دارند. سر در حالت راست و عمودی است و نشان دهنده پرخاشگری یا میل به نمایش دادن تسلط است.

اضطراب

دم راست افقی نشان می دهد که سگ متوجه چیزی شده و سعی می کند بفهمد آیا در خطر است یا چیزی برای نگرانی وجود ندارد.

گربه

راضیی

یک گربه آرام گوش هایش را راحت نگه می دارد. اگر گربه ای با چپ چپ یا با چشمان نیمه بسته نگاه کند، به این معناست که به شما اعتماد دارد و احساس امنیت می کند. وقتی گربه ای دم خود را بالا می برد، شاید به این معنا باشد که شاد و صمیمی است.

ترس

دم پایین بین پنجه ها نشانه ترس و وحشت است. چشم های گرد شده نشانه اضطراب است؛ و اگر گربه ای به سرعت گوش هایش را حرکت دهد، به معنای مراقب بودن است.

پرخاشگری

اگر گربه ای بی وقفه به شما خیره شود، می تواند شما را به چالش بکشد. گربه عصبانیت خود را وقتی بیان می کند که گوش هایش را در سرش فشار می دهد و اگر دمش را با شدت و عصبی به بالا و پایین یا چپ و راست تکان دهند، نشان دهنده تحریک یا عصبانیت است.

همستر

راضیی

همستر رضایت خود را با خمیازه و کشش بدنش نشان دهد و با پریدن ابراز راضیی کند. ایستادن روی پنجه های عقب و حرکت رو به جلوی بالاتنه ممکن است نشانه کنجکاوی باشد.

اضطراب

همستر با دراز کشیدن روی زمین و پنهان شدن سعی می کند ترس خود را نشان دهد.

پرخاشگری

ایستادن همستر روی پنجه هایش ممکن است معنای دیگری داشته باشد. وقتی روی پنجه های عقبی می ایستد، اما بالاتنه اش را به عقب می برد، نشانه پرخاشگری است. همچین ممکن است پنجه های جلویی را رو به بالا بکشد.

خرگوش

راضیی

خرگوش راضیی خود را با پریدن ابراز می کند و با دراز کشیدن روی شکم و دراز کردن پا های جلو و عقب خود، نگرش خوب خودش را نسبت به شما نشان می دهد. یعنی احساس راحتی و آرامش می کند.

اضطراب

وقتی خرگوش استرس دارد، در جای خود ثابت می ماند. گوش هایش را داخل سرش فشار می دهد و چشم هایش را باز نگه می دارد. وقتی از لمس کردن شما ناراضی است هم ممکن است این حالت را نشان دهد. ضربه زدن با پا های عقب هم نشانه خطر است.

پرخاشگری

وقتی خرگوش می خواهد شما را گاز بگیرد، روی پنجه های عقب می ایستد و بدنش را به جلو حرکت می دهد. اغلب، این رفتار در خرگوش های تنها مشاهده می شود.

طوطی

راضیی

وقتی طوطی راضی است، ابتدا پا و بال چپش را باز می کند و سپس بال و پای راستش را. سپس بال هایش را به سمت بالا می کشد. همچنین ممکن است یک لحظه پرهایش را باد کند.

اضطراب

وقتی طوطی مضطرب تاجش را بالا می برد و بدنش را محکم و کشیده نگه می دارد، نشان می دهد که ترسیده است و می خواهد از خودش دفاع کند.

پرخاشگری

طوطی معمولا قبل از حمله و گاز دریافت شما، این ژست را می گیرد. پاهایش را باز می کند تا تعادل داشته باشد، به شما نگاه می کند و منقارش را باز می کند.

خوکچه هندی

راضیی

بالا پریدن نشانه حال خوب است و اگر حیوان روی زمین دراز بکشد و خرخر کند احساس راحتی می کند.

اضطراب

خوکچه هندی وقتی می ترسد سرش را پایین می آورد. مچنین دیوار یا زمین را فشار می دهد، پنجه هایش را جمع می کند و ثابت می شود.

پرخاشگری

وقتی خوکچه هندی قدرتش را نشان می دهد و می خواهد تاثیر بگذارد، سرش را به سمت بالا می کشد. اما اگر روی پنجه هایش بایستد و با سر بالا برده، از یک طرف به طرف دیگر تاب بخورد، نشانه پرخاشگری است.

لاکپشت

راضی

هرچه لاکپشت احساس بهتر و راحت تری داشته باشد، بیشتر اطرافش را با کنجکاوی کاوش می کند. در لاکش پنهان نمی شود و به راحتی سر و پنجه هایش را نشان می دهد.

اضطراب

اگر لاکپشت احساس خطر کند، سعی می کند با کشیدن سر، دم و پنجه هایش داخل لاک، از خودش محافظت کند. این علامت شناخته شده ای است که حیوان احساس ترس می کند.

پرخاشگری

وقتی لاکپشت می خواهد نشان دهد که غالب است، تا حد ممکن لاکش را بالا می برد و دم و گردن خود را دراز می کند.

اسب

راضیی

اگر اولین بار نیست که اسبی را می بینید، شما را می شناسد و پاهایش عقبش را بالا می برد و به این معنی است که روحیه بازیگوشی دارد.

اضطراب

اگر اسب پا های عقب یا جلوی خود را بالا می برد، به این معناست که احساس خطر کرده است. اگر اسب وحشت زده باشد، بهتر است فاصله ایمن را از آن حفظ کنید.

پرخاشگری

وقتی اسب ناراضی است، سم ها یا بازوهایش را روی زمین می کوبد. سرش را تکان می دهد، گوش هایش را محکم فشار می دهد، دمش را به سمت بیرون می کشد و چشم هایش را کاملا باز می کند.

منبع: brightside

منبع: برترین ها
انتشار: 29 مرداد 1399 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 1012

به "زبان بدن حیوانات را بشناسیم" امتیاز دهید

1 کاربر به "زبان بدن حیوانات را بشناسیم" امتیاز داده است | 4 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "زبان بدن حیوانات را بشناسیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید