در هر سن چه رژیم غذایی بگیریم؟

به گزارش سفر به روسیه، اگر تجربه زیادی در دریافت رژیم داشته اید، قطعا اسم رژیم های مختلفی را شنیده اید که یکی از بهترین آنها رژیم غذایی متناسب با سن هر فرد است.

در هر سن چه رژیم غذایی بگیریم؟

بزرگترین افسانه ای که بیشتر مردم به طعمه می افتند این است که اعتقاد به وجود چیزی با عنوان رژیم غذایی کامل دارد. بدن هیچ 2 انسان یکسان نیست و ممکن است بهترین رژیم برای یک فرد برای دیگری مناسب نباشد. با این وجود، بسته به سن شما، بعضی از مواد غذایی وجود دارد که باید از آنها پرهیز کنید و بعضی مواردی که باید در رژیم غذایی روزانه خود قرار دهید تا سالم بمانید.

  1. 1. در سال های نوجوانی

  2. در این مرحله بدن شما در حال رشد و توسعه است به همین دلیل به مواد مغذی زیادی احتیاج دارید. این نیز اتفاق می افتد که مردم صبحانه را از دست بدهند یا غذایی بخورند که عمدتاً از مواد غذایی مضر تشکیل شده است، که اشتباه است.

    اگر در این گروه سنی هستید، هر روز صبحانه میل کنید. لازم نیست که از میان وعده های مورد علاقه خود دست بکشید، اما مقدار آن را کاهش دهید. غذاهای حاوی کلسیم، پروتئین و غنی از آهن را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

2. در دهه 20 سالگی

وقتی در 20 سالگی هستید، زمان آن رسیده است که غذاهای مضر را سالم کنید! چیپس سیب زمینی را با پاپ کورن یا سیب زمینی شیرین، شیر کاکائو را با شکلات تلخ، بستنی را با ماست جایگزین کنید و مرغ پخته شده را با سبزیجات مصرف کنید. غذاهای سرشار از چربی های امگا 3 و اسید فولیک را به رژیم های غذایی خود اضافه کنید مانند: سبزیجات برگدار، نان، ماکارونی، گردو، ماهی قزل آلا و دانه های چیا را به رژیم خود وارد کنید.

3. در دهه 30 سالگی

برای تقویت بدن از تغییراتی که در این سن اتفاق می افتد، غذاهایی که باعث ایجاد ماهیچه می شوند و استخوان های شما را قوی تر می نمایند به رژیم غذایی خود اضافه کنید. مواد غذایی غنی از پروتئین مانند تخم مرغ، دانه، آجیل، محصولات سویا، سینه مرغ و کینوآ دوستان شما هستند. شیر و ماست برای تقویت استخوان ضروری هستند اما در صورت لزوم، مصرف مکمل های کلسیم و پروتئین را در نظر بگیرید.

4. در دهه 40 سالگی

برای تنظیم سطح قند خون و تقویت سوخت و ساز بدن، در این مرحله مطمئن شوید که فیبر را در رژیم غذایی خود بگنجانید. مواردی مانند کلم بروکلی، غلات کامل و سیب زمینی با پوست به راحتی آن را به شما می دهند. از مصرف غذاهای مضر خودداری کنید اما به عنوان یک درمان، شما می توانید همبرگر سبزیجات داشته باشید! آنها سالم و سرشار از فیبر مورد احتیاج بدن هستند. به جای سفارش، سعی کنید برگرهای سالم خود را در خانه درست کنید. سایر مواد غذایی که می توانید مصرف کنید، ساندویچ خانگی سالم، لبنیات بدون چربی و انواع میوه و سبزیجات هستند. در هر وعده غذایی، حتماً پروتئین مصرف کنید.

5. در دهه 50 سالگی

با افزایش سن، میزان متابولیسم ما کاهش می یابد، به همین دلیل توصیه می گردد مواد غذایی را مصرف کنید که در بدن ما به راحتی هضم گردد. هنگامی که در دهه 50 هستید، باید شیر را با شیر بادام و غلات معمولی خود با انواع مختلف عاری از طعم دهنده و شکر جایگرین کنید. به جای آن می توانید عسل به آن اضافه کنید. برای کاهش علائم پیری، آووکادو، کلم بروکلی، زغال اخته، آجیل و اسفناج مصرف کنید. خوردن سیب می تواند به شما در کاهش کلسترول و مبارزه با دیابت یاری کند.

6. در دهه 60 سالگی

هنگامی که شما در این مرحله هستید، مطمئن شوید که هر روز 5 قسمت از سبزیجات و 2 قسمت از میوه را در رژیم غذایی خود قرار دهید. اقلام سرشار از آهن مانند اسفناج، عدس و لوبیا را مصرف کنید. دانه های سویا و سبزیجات برگدار به شما یاری می نمایند که تناسب اندام خود را حفظ کنید. علاوه بر این موارد، میزان مصرف نمک خود را نیز کاهش دهید. قبل از خرید موادغذایی نمک اضافه شده را نیز در آن ها آنالیز کنید. آب بیشتری بنوشید و از مصرف غذای شیرین تا حد امکان پرهیز کنید.

منبع: سلامت نیوز

منبع: همگردی
انتشار: 18 اسفند 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 718

به "در هر سن چه رژیم غذایی بگیریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در هر سن چه رژیم غذایی بگیریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید