حمله راکتی به پایگاه آمریکایی ویکتوری در فرودگاه بغداد
به گزارش سفر به روسیه، به گزارش خبرنگاران به نقل از شفق نیوز، پایگاه نظامی ویکتوری متعلق به نیروهای نظامی ایالات متحده بامداد پنج شنبه (به وقت تهران) هدف حمله راکتی نهاده شد.

لازم به ذکر است که این پایگاه در فرودگاه بین المللی بغداد نهاده شده است و نیروهای عراقی نیز کنترل بخشی از این پایگاه را برعهده دارند.
به گفته مقامات امنیتی عراق، پایگاه ویکتوری توسط راکت های کاتیوشا هدف گرفته شده است؛ اما در مقابل سامانه های موشکی دفاعی این پایگاه در هدف گیری راکت های شلیک شده ناکام بوده اند.
طبق ادعای منابع رسانه ای ارتش آمریکا، این نیروها پس از حمله راکتی که از سوی افراد ناشناس به پایگاه نظامی ویکتوری در فرودگاه بغداد انجام گرفت، یک پهپاد شناسایی را که بر فراز آسمان این پایگاه در حال پرواز بود هدف قرار دادند.
حمله راکتی به پایگاه ویکتوری در حالی صورت می گیرد که ساعتی پیش هم پایگاه هوایی بلد در استان صلاح الدین عراق مورد حمله ای مشابه نهاده شد.
منبع: خبرگزاری مهر