آنالیز آمار تصادفات نوروز 1400
به گزارش سفر به روسیه، تهران (پانا) - یکصد و شصت و هفتمین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور با دو دستور کار آنالیز آمار تصادفات نوروز 1400 و مقایسه تصادفات سال 99 نسبت به سال 98 و هم اندیشی در مورد امکان سنجی اجرای پروژه تراموا در شهرهای کشور در محل وزارت کشور برگزار گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، یکصد و شصت و هفتمین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور با دو دستور کار آنالیز آمار تصادفات نوروز 1400 و مقایسه تصادفات سال 99 نسبت به 98 و هم اندیشی در مورد امکان سنجی اجرای پروژه تراموا در شهرهای کشور روز چهارشنبه پنجم خرداد ماه 1400 به ریاست دکتر جمالی نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور برگزار گردید.
این نشست با حضور اعضای اصلی شورای عالی و همچنین محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران، هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، رجب صلاحی، معاون شهرداری های سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور و مشاورین و صاحب نظران حوزه حمل و نقل برگزار گردید.
در ابتدای این نشست، پلیس راهور کشور گزارشی پیرامون آنالیز آمار تصادفات نوروز 1400 و مقایسه تصادفات سال 99 نسبت به سال 98 را ارائه کرد که بدترین عملکرد مربوط به استان های فارس، ایلام، سیستان و بلوچستان با بیشترین افزایش جان باخته و بهترین عملکرد مربوط به تهران عظیم، آذربایجان شرقی و کرمان که بیشترین کاهش جان باخته را داشتند.
در این جلسه مقرر شد پنج استان بحرانی در سال 1399 بر اساس آمار جانباختگان پزشکی قانونی استان در جلسات آینده شورای عالی حضور یافته و دلایل و مشکلاتی که منتج به این نتیجه شده است را شرح دهند.
همچنین در این نشست به چالش های طرح نوروزی اشاره شد که شامل گره های ترافیک مزمن در برخی مناطق که شامل پل کلاک تا حصارک کرج (تسریع در تکمیل عظیمراه شهید همت)، عوارضی آزادراه پردیس، فقدان کنارگذر و کمربندی شهرهای دماوند و گیلاوند، مرزن آباد (تکمیل ازادراه) و شهر رودبار، همچنین عدم تجهیز معابر به سامانه های هوشمند و بر ساماندهی موتورسیکلت سواران در قالب پروژه ملی تاکید شد.
در ادامه جلسه در مورد امکان سنجی اجرای پروژه تراموا در شهرهای کشور مورد بحث و آنالیز نهاده شد.
محمدیان یزدی دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در این خصوص گفت: پیرو درخواست شهرهای بین پانصد تا یک میلیون نفر جمعیت مبنی بر استفاده از تراموا در کنار یا به جای BRT در شهرهای خود آنالیز شد.
در ادامه پس از گفتگو مشاورین ریلی و صاحب نظر مقرر شد، پیش احتیاج های قانونی برای ایجاد چنین سیستمی در کشور مورد آنالیز قرار گیرد و در صورت ضرورت لایحه پیشنهادی تنظیم و به مجلس شورای اسلامی جهت سیر مراحل قانونی تقدیم گردد.
همچنین مقرر شد ضوابط و دستورالعمل های لازم جهت مقایسه سیستم BRT با تراموا یا قطار سبک شهری و مترو در جلسات کمیته فنی ذیل شورای عالی قرار گیرد.
منبع: خبرگزاری پانا