آمادگی دائمی بالن مخابراتی برای مدیریت بحران در شرایط خاص

به گزارش سفر به روسیه، به گزارش خبرنگاران به نقل از پژوهشگاه فضایی ایران، به منظور آنالیز فعالیت های صورت گرفته در زیرسیستم باند اس مخابراتی پروژه بین المللی ماهواره دانشجویی کوچک (SSS) و توسعه زمینه های همکاری مشترک در حوزه پژوهش و فناوری، دکتر حسین صمیمی، رئیس پژوهشگاه فضایی ایران به همراه هیئتی از پژوهشکده علوم و فناوری هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر بازدید کرد.

آمادگی دائمی بالن مخابراتی برای مدیریت بحران در شرایط خاص

این هیئت از مراحل طراحی، ساخت و تست زیرسیستم باند اس مخابراتی این ماهواره دیدار نموده و در جریان فعالیت های اجرا شده در ساخت مدل مهندسی زیرسیستم باند اس مخابراتی ماهواره SSS قرار گرفتند.

پروژه بین المللی ماهواره دانشجویی کوچک (Student Small Satellite)، یک ماهواره 30 کیلوگرمی است که از سوی اپسکو به صورت مشترک بین مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی ایران، چین و پاکستان در دست اجرا است و با توجه به تجارب پیروز موجود در پژوهشگاه فضایی ایران، مسئولیت طراحی، ساخت و تست بخش های مهمی از این ماهواره در ایران به این پژوهشگاه محول شده است.

پژوهشگاه فضایی ایران نیز به منظور توسعه تعامل با دانشگاه ها، در قالب قراردادی، طراحی، ساخت و تست زیرسیستم باند اس مخابراتی این ماهواره را به دانشگاه صنعتی امیرکبیر محول نموده است.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران در دیدار با رئیس پژوهشکده علوم و فناوری هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اظهارداشت: با توجه به اینکه یک پرتابگر چینی وظیفه پرتاب این ماهواره را بر عهده دارد، فرصت بسیار مغتنمی است تا فناوری بومی داخل کشور توسعه یافته و امکان کسب سابقه فضایی برای آن فراهم گردد.

صمیمی همچنین، با اشاره به حجم بالای همکاری های مشترک پژوهشی بین پژوهشگاه فضایی ایران و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اعلام نمود: در حال حاضر، 44 طرح پژوهشی مشترک در قالب انتها نامه های دکتری، کارشناسی ارشد و طرح پژوهشی مستقل به مبلغ مجموع 10 میلیارد ریال در حوزه های مختلف علوم و فناوری فضایی بین پژوهشگاه و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دست اجرا است.

وی با اشاره به وجود مرکز نوآوری و مرکز تحقیقات پیشرانش و انتقال مداری در ساختار سازمانی پژوهشکده علوم و فناوری هوافضای دانشگاه و وجود پروژه ها و فعالیت های مرتبط با این دو مرکز در پژوهشگاه فضایی ایران، از آمادگی پژوهشگاه فضایی ایران برای گسترش همکاری های مشترک در این دو حوزه اطلاع داد.

در این جلسه، دکتر مصطفی صفوی همامی، رئیس پژوهشکده علوم و فناوری هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن معرفی تاریخچه تأسیس، ساختار سازمانی و توضیح وظایف این پژوهشکده، به معرفی پتانسیل های آن در جهت گسترش فعالیت های مشترک پژوهشی بین پژوهشگاه فضایی ایران و پژوهشکده علوم و فناوری هوافضا پرداخت.

وی گفت: از ابتدای تأسیس این پژوهشکده، پروژه های کلان با کاربردهای مختلف فضایی در آن به اجرا در آمده است که یکی از شاخص ترین آنها، طراحی، ساخت و تست زیرسیستم باند اس مخابراتی ماهواره دانشجویی کوچک است که امکان کسب سابقه فضایی برای فناوری های فراوری شده در کشور را فراهم می نماید.

صفوی توضیح داد: مدل مهندسی زیرسیستم باند اس از دو بخش آنتن و فرستنده-گیرنده مخابراتی تشکیل شده که بخش فرستنده-گیرنده نیز از دو بخش بورد پردازش باند اس و بخش RF تشکیل شده است که در حال حاضر، ساخت همه قسمت های مدل مهندسی با پیروزیت به اتمام رسیده و تست های عملکردی زیرسیستم در دست اجرا است.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران همچنین در جمع مدیران گروه سامانه های بازگشت پذیر پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی بر آمادگی دائمی بالن مدیریت بحران برای شرایط خاص تأکید کرد.

وی با حضور در پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی از پروژه های در دست اجرای این پژوهشکده نیز بازدید کرد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 20 شهریور 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 256

به "آمادگی دائمی بالن مخابراتی برای مدیریت بحران در شرایط خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمادگی دائمی بالن مخابراتی برای مدیریت بحران در شرایط خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید