کارآفرینی با طعم عسل در لرستان

به گزارش سفر به روسیه، یک جوان لرستانی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه به سراغ پرورش زنبور عسل رفت و توانست با کوشش و پشتکار تعداد کندو های خود را به یک هزار کلونی برساند.

کارآفرینی با طعم عسل در لرستان

به گزارش گروه استان های خبرنگاران، یک جوان لرستانی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه به جای کار دولتی به سراغ علاقه اش که فراوری عسل بود رفت.

او با کوشش و پشتکاری که داشت توانست تعداد کندوهای خود را از 50 به یک هزار کندو برساند و سالانه حدود 30 تن عسل فراوری کند.

به یمن پرورش این حشره سودمند، بیکاری در روستای کفراج شهرستان دلفان ریشه کن شده و بیشتر ساکنان آن به پرورش زنبور عسل مشغول هستند.

عسل فراوریی لرستان از کیفیت بالا و صندلی جهانی برخوردار است و سالانه 2800 تن عسل در این استان فراوری می گردد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 27 مهر 1400 بروزرسانی: 27 مهر 1400 گردآورنده: russianet65.ir شناسه مطلب: 1762

به "کارآفرینی با طعم عسل در لرستان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کارآفرینی با طعم عسل در لرستان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید