نشست روسای جمهور ایران، ترکیه و روسیه مجازی برگزار می گردد
به گزارش سفر به روسیه، وزارت خارجه ترکیه از برگزاری نشست رؤسای جمهور سه کشور ایران، ترکیه و روسیه به صورت ویدئو کنفرانس در خصوص مسائل مربوط به سوریه اطلاع داد.

همراه دور زمین باشید و با تور ارزان روسیه از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.
به گزارش سفر به روسیه، به نقل از پایگاه خبری میدل ایست آی، وزارت امور خارجه ترکیه اظهار داشت که نشست سه کشور ترکیه، ایران و روسیه حول مسائل مربوط به سوریه در سطح رؤسای جمهور این کشورها، به صورت ویدئو کنفرانس برگزار خواهد شد.
در این اجلاس مجازی رؤسای جمهور سه کشور ایران، ترکیه و روسیه به آنالیز آخرین تحولات در منطقه و مهم ترین مسائل مربوط به سوریه و پیدا کردن راه حلی برای کاهش تنش ها خواهند پرداخت.
منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 19 مرداد 1399
بروزرسانی: 5 مهر 1399
گردآورنده: russianet65.ir
شناسه مطلب: 992