تغییر موضع 180 درجه ای AFC؛ میزبانی باشگاه های ایران باید آنالیز امنیتی گردد!
به گزارش سفر به روسیه، کنفدراسیون فوتبال آسیا در جدیدترین بیانیه و در ادعایی عجیب عنوان نمود که باید بازی های دور برگشت نمایندگان ایران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آنالیز امنیتی گردد.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، کنفدراسیون فوتبال آسیا در جدیدترین بیانیه خود گفت: در جلسه 23 ژانویه با نمایندگان ایران در مقر AFC مقرر شد تا بازی های هفته اول، دوم و سوم مرحله گروهی در خارج از ایران و به عنوان میهمان برگزار گردد.
نکته جالب در بیانیه جدید این است که در سرانجام تاکید نموده که این اقدام را برای خریدن زمان انجام داده تا فرصتی مجدد برای آنالیز امنیت میزبانی در این کشور داشته باشد.
این بیانیه AFC کاملا مخالف با بیاینه آخر این سازمان است چرا که صراحتا اعلام نموده بود که ملاقات های دور چهارم تا ششم به میزبانی نمایندگان ایران و در این کشور برگزار خواهد شد.
منبع: خبرگزاری دانشجو