ترامپ: توافق تجاری با هند زمان می بَرد
به گزارش سفر به روسیه، به گزارش خبرنگاران به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا می گوید همراه با هند، روی یک توافق تجاری بزرگ کار می نماید حال آنکه مطمئن نیست این طرح تا قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 2020 در ماه میلادی نوامبر، به ثمر برسد.

جهت دریافت مشاوره خدمات موشن گرافیک از بهترین و باتجربه ترین طراحان کشور همراه ما باشید. از طراحی سناریو تا ساخت تیزر و موشن گرافیک حرفه ای را با بهترین قیمت از ما بخواهید.
این اظهارات در حالی ایراد شد که قرار است ترامپ دوشنبه هفته آینده به دهلی نو برود و تیم مذاکره نماینده آمریکا مدت ها است که روی توافقی محدود با هدف دسترسی هرچه بیشتر آمریکا به محصولات لبنی هند، کار می نمایند.
ترامپ در ادامه اضافه نمود: می توانیم توافق تجاری با هند داشته باشیم اما توافق بزرگ تر را به زمانی دیگر موکول می کنم.
آمریکا بعد از چین، با 142 میلیارد و 600 میلیون دلار تبادل اقتصادی، بزرگترین شریک تجاری هند است.
منبع: خبرگزاری مهر