پرورش صیفی جات در قطب جنوب بدون استفاده از خاک – تور روسیه

محققان آلمانی بدون استفاده از خاک، موفق به پرورش پرورش یک کاهوی ۳
در عوض محققان یک چرخه آب قابل استفاده مجدد و یک سیستم مواد مغذی به کار انداختند و نور محل کشت را با استفاده از لامپ های ال.ایی.دی تنظیم کردند و براساس روشی که به هیدروپونیک معروف است، میزان دی اکسید کربن را در اتاق کشت به دقت تحت کنترل قرار دادند.

این اولین محصول محققان مرکز فضایی آلمان در ایستگاه تحقیقاتی « نوی مایر» در قطب جنوب است که بدون استفاده از خاک، نور خورشید و یا آفت کش ها بعمل آمده است.

به رغم درجه حرارت پایین تر از منفی ۲۰ درجه سانتی گراد در قطب جنوب و حضور نادر خورشید در افق این منطقه، برداشت صیفی جات در قطب جنوب نشان می دهد که در آینده فضانوردان مستقر در ماه و مریخ می توانند با غذای تازه تغذیه شوند.

این پروژه به دنبال گام های موفقیت آمیزعملیات محققان آمریکایی درکشت محصولات در شرایط سخت آب و هوایی صورت می گیرد. محققان آلمانی هدف از این پروژه را تامین موادغذایی و همچنین تولید و تصفیه اکسیژن و آب در ایستگاه های فضایی عنوان کردند.

محققان آلمانی بدون استفاده از خاک، موفق به پرورش پرورش یک کاهوی ۳٫۵ کیلویی، ۱۸ عدد خیار و ۷۰ عدد تربچه در قطب جنوب شدند.

محققان مرکزفضایی آلمان اعلام کردند که این تنها شروع کار برداشت صیفی جات است و امیدوارند که تا ماه مه (اردیبهشت – خرداد) هفته ای چهار تا پنج کیلوگرم سبزیجات برداشت کنند.

« دنیای سفر » این نوشته را از « ایرنا » آورده است. واکاوی، پی گیری، نگارش و آفرینش، شایسته سپاسگزاری است.






اخبار مرتبط

  • لیورپول خروج امره جان را تایید کرد + برنامه های گرامی داشت روز جهانی صنایع دستی در استان چهارمحال و بختیاری اعلام شد – تور روسیه
  • عوارض خروج از کشور همچنان مبهم و چالش برانگیز – تور روسیه
  • عمان به امارات هشدار داد – تور روسیه
  • سفرهای خارجی به خاطر نوشیدنی و فرار از حجاب نیست – تور روسیه
  • شبکه رادیویی گردشگری از ابتدای تیر راه اندازی می شود – تور روسیه
  • ایجاد شبکه نظارتی میراث فرهنگی با تشکل ها ضروری است – تور روسیه
  • نتایج مسابقه عکاسی از موزه بزرگ خراسان اعلام شد – تور روسیه
  • مجری «من و شما»؛ حسنی یا رشیدپور + افتتاح مسیر دسترسی به مجموعه جهانی تخت سلیمان – تور روسیه
  • پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *